Menu

Social
DATORII AMANATE

Locatarii lasa pe ultimul loc plata datoriilor in luna cadourilor. Asta spun reprezentantii asociatiilor de proprietari din Rm. Sarat, ale caror incasari au scazut simtitor in aceasta luna. Previziunile sunt sumbre si pentru prima luna din 2015. Dupa sarbatori, oamenii vor ramane fara bani, iar putini vor avea cu ce sa-si achite restantele.

Locatarii din Rm. Sarat uita sa mai treaca pe la asociatiile de proprietari in luna decembrie. Oamenii sunt mai preocupati de cadouri si de asigurarea unei mase imbelsugate de sarbatori decat de achitarea datoriilor. Constiinciosi au ramas doar pensionarii, care pastreaza traditia, si nu vor sa treaca cu restante in noul an. Reprezentantii asociatiilor de proprietari confirma ca incasarile sunt mici, desi am trecut de jumatatea lunii decembrie. Acestia nu se asteapta nici in urmatoarele zile ca numarul celor care vin sa fie mai mare, mai ales ca sarbatorile se apropie si oamenii au alte prioritati.

Din experienţa anilor trecuţi, administratorii ştiu ca nici luna ianuarie nu va fi diferită in ceea ce priveste incasările. Motivul este unul simplu: oamenii raman fara bani dupa sarbatori si nu mai cu ce sa-si achite facturile la intretinere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>