Menu

Social
FANFARA MARINEI ANCHETATĂ

Grupul de fanfară militară care i-a cântat Arhiepiscopului Teodosie a fost băgat în anchetă de catre superiorii de la Bucuresti. Forţele Navale Române investighează cine a comandat prezenţa instrumentiştilor în curtea Palatului Arhiepiscopial de la Constanta.

La împlinirea a 61 de ani, arhiepiscopul Tomisului a primit un cadou neobişnuit: i-a cântat fanfara Marinei Militare, chiar în curtea Palatului Arhiepiscopal. De pe treptele palatului, arhiepiscopul Teodosie a asistat, alături de alţi preoţi, călugări, enoriaşi şi angajaţi ai Bisericii, la micul concert în aer liber. La un moment dat, din grup s-au desprins doi barbati care au venit la ziarişti şi i-au îmbrâncit ca să-i scoată afară din curte. Altercaţia s-a produs sub ochii Înaltului, care n-a intervenit să liniştească spiritele. De toata povestea au aflat si superiorii militarilor constanteni, aflati la Ministerul Apararii Nationale, care au ordonat o ancheta.

Singura informatie pe care o au anchetatorii e ca fanfara militara a Marinei militara n-a fost la Arhiepiscop in formatie completa. Doar cativa instrumentisti au fost alesi pentru mica reprezentatie in aer liber. Si nu e prima oara cand se-ntampla.

Înaltpreasfinţitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a împlinit luni 61 de ani. Această aniversare nu a fost una oarecare, ci prima în care arhiepiscopul Tomisului are calitatea de inculpat, el fiind cercetat de procurorii DNA Constanţa pentru luare de mită şi folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>