Menu

Social
MAI MULTE AMENZI

Cresc amenzile, creste si numarul constructiilor ilegale. Cel putin, la Rm. Sarat, in acest an, politistii locali au aplicat mai multe amenzi, fata de 2015, celor depistati ca au facut diverse constructii fara a avea autorizatie sau celor carora nu au respectat proiectul initial. Valoarea sanctiunilor porneste de la 1.000 de lei, insa poate ajunge pana la 50.000 de lei, dat fiind faptul ca anul acesta legea s-a schimbat.

Bocănitul puternic în pereții blocului sau „cântecul suav” al unei bormașini pe perioadă îndelungată în timpul zilei îi pot face pe vecini să vă reclame la Politia Locala. La Rm. Sarat, agentii locali au primit anul acesta zeci de sesizari cu privire la incalcarea legii privind autorizarea lucrarilor de constructii, atat de la cetatenii care locuiesc la bloc, cat si de la cei care stau la case. Angajatii compartimentului de disciplina in constructii au verificat pe teren reclamatiile, iar acolo unde au constat ca proprietarii sunt ,,arhitecti,, ilegali au aplicat sanctiuni.

Si reprezentantii Inspectoratului de Stat in Constructii spun ca desi amenzile s-au marit, trendul de constructii ilegale se mentine unul constant, pentru ca romanii nu se intimideaza de acest fapt.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>