Menu

Social
DULCIURI PENTRU MOȘ CRĂCIUN

S-au dus vremurile cand Mos Craciun era intampinat de copii cu poezii de iarna si colinde. La Constanta pustii il vor astepta pe batranul cu barba alba cu bunatati pregatite chiar cu manutele lor. Se pregatesc de zor si iau lectii de la maestrii cofetari in speranta ca,  in schimbul figurinelor pe care le fac, vor primi de la Mos Craciun, jucariile mult dorite.

Cu mic cu mare, copiii au luat cu asalt atelierul de dulciuri instalat pe taramul magic al Craciunului. Micii,  dar harnicii cofetari nu au pierdut vremea si s-au pus pe treaba. Nu de alta dar nu vor care cumva sa vina Mosul, iar surpriza lor cea dulce sa nu fie gata.

Intr-un cadru de basm din care nu lipsesc colindele traditionale, copiii incearca sa patrunda in tainele culinare. La final,  micuţii cofetari sunt răsplătiţi cu diplome şi premii dulci pentru inventivitatea si imaginatia lor extrem de bogata.

Atelierul de dulciuri poate fi vizitat zilnic, în Orăşelul Copiilor, până la finalul lunii decembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>