Menu

Social
DARURI DIN OLANDA

Este stabilita in Olanda de ani de zile, insa in fiecare an le face sarbatorile fericite familiilor de acasa! Vorbim despre Maricica Mobach, o romanca din Rm. Sarat care nu a uitat de semenii ei carora le trimite cadouri de sarbatori. Prin intermediul ei, 221 de famiilii sărmane din judeţul Buzau vor primi pachete cu alimente, iar alte 61 de familii vor primi bani de la Fundaţia DIALOOG.

“Sărbatoreşte Craciunul cu o familie sarmană”! Acest slogan anuntat în presa locala olandeză de catre membrii fundatiei DIALOOG Holland-Romania a incălzit din nou inimile donatorilor olandezi. Cititorii s-au raliat proiectului “Alimente de Crăciun” pentru familiile sărmane din Rm. Sărat si, in numai o săptămană, au strans 4.420 Euro. Astfel, 221 de familii vor primi în preajma Crăciunului alimentele comandate pe piata râmniceană.

,,Familiile selectate vor fi invitate în scris la unul din magazinele râmnicene, unde vor primi un pachet cu alimente de baza pentru care semnează de primire. Pachetul în greutate de 12 ½ kg este variat, destul de consistent şi îmbogateste cât de cât masa de sărbători. Acesta contine: orez, făină, macaroane, ulei de floarea soarelui, pulpe de pui, salam, branză de vaca, margarină, zahăr, dulciuri şi detergent.,, ne-a declarat fundatoarea fundatiei  DIALOOG Holland-Romania, Maricica Mobach.

Campania de ajutorare a familiilor din regiunea Buzău este organizata de 26 de ani consecutiv de buzoianca Maricica Mobach. Ca şi în anii anteriori, de la 2400 de kilometri distantă, fundatia olandeză Dialoog ofera unor familii sărace din Rm. Sărat un pachet de Crăciun, iar altora o donatie financiară. In felul acesta sărbatorile de iarnă vor fi mai frumoase şi mai imbelsugate pentru oamenii sarmani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>