Menu

Social
PRUNC ABANDONAT LA GHENĂ

Caz socant la Constanta: trupul fara viata al unui nou nascut a fost gasit seara trecuta langa o ghena de gunoi din cartierul Poarta 6. Cadavrul era deja desfigurat de cainii maidanezi,  iar politistii cred ca era abandonat acolo de cel putin doua zile. Trupul a fost preluat de catre medicii legisti care ii vor face necropsia pentru a stabili daca era sau nu in viata in momentul in care a fost abandonat. Politistii incearca sa dea acum  de urma mamei. Va avertizam ca urmeaza detalii care va pot afecta emotional!

Macabra descoperire a fost facuta seara trecuta de cativa locatari din zona. Ingroziti de ceea ce au vazut, oamenii au sunat imediat la 112. Dupa ce medicii de la ambulanta au constatat decesul, trupul firav si fara viata, mutilat de cainii maidanezi a fost ridicat si dus la morga pentru efectuarea necropsiei. Din pacate, la fata locului politistii nu au gasit prea multe probe care sa ii ajute in identificarea femeii care a adus pe lume copilul, iar mai apoi fara nici o remuscare l-a abandonat in frig.

Psihologii spun ca cel mai probabil femeia care si-a abandonat fara mila pruncul era in depresie post partum, insa cred ca pot fi luate in calcul si alte cauze care au dus la acest gest ingrozitor. Daca va fi identificata femeia care si-a aruncat copilul la ghena ar putea fi acuzata de pruncucidere sau ucidere din culpa,  daca medicii legisti vor stabili ca fatul era inca in viata atunci cand a fost abandonat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>