Menu

Social
A TĂIAT CALEA AMBULANȚEI

Accident grav ieri în Ploieşti. O şoferiţă a ajuns  în comă la spital,  după ce a tăiat calea unei ambulanţe, cu toate că aceasta avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Maşina salvării a fost serios avariată, pentru că a intrat în urma impactului într-o clădire de pe marginea drumului. Din fericire, niciun membru al echipajului, si nici pacientul nu au suferit rani grave.

Ambulanta, care se deplasa catre Spitalul de Urgenta, cu un pacient diabetic a fost lovita din lateral, de autoturismul condus de catre o femeie in varsta de 60 de ani, care este sotia generalului Damian Miclea, fost comandant al IJP Prahova in perioada 1990 – 1997 si 2001-2003 si subsecretar de stat in MAI. In urma impactului, ambulanta a intrat in zidul unei case. Pacientul din ambulanta serios avariata a fost preluat de un alt echipaj si dus la spital.

Femeia de 60 de ani a fost transportata de urgenta la spital, in stare critica. Oamenii din zona spun ca acolo se intampla frecvent astfel de accidente. Cercetarile continua in acest caz, iar oamenii legii au deschis si un dosar penal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>