Menu

Social
PACHETE DE SARBATORI

Cei mai sarmani locuitori din Rm Sarat vor avea ce pune pe masa de Craciun. Batranii cu venituri mici, familiile cu multi copiii si persoanele cu handicap au primit astazi 250 de pachete cu alimente de la Primarie. Valoare unui pachet e de 90 lei, iar din el nu au lipsit carnea de porc si de pui, fructele si dulciurile. 

Dis de dimineata, angajatii Serviciului de Asistenta Sociala din Rm. Sarat au incarcat pachetele in masini si au mers la adresele beneficiarilor pentru a le oferi. Oamenii sunt multumiti ca in prag de sarbatori, autoritatile s-au gandit la ei. Oamenii spun ca aveau mare nevoie de alimente pentru ca veniturile pe care le au sunt extrem de mici si nu ar fi avut ce sa puna pe masa de sarbatori.

Fiecare pachet oferit persoanelor nevoiase contine: 2 kg de carne de porc, un pui refrigerat, un baton de salam, o cutie de branza topita, o ciocolata, dar si un litru de ulei si cate un kg de orez si portocale. Banii necesari pentru achizitionarea alimentelor au fost alocati din bugetul local al Primariei Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>