Menu

Social
ARS DE VIU

Sfarsit cumplit pentru un barbat de 57 de ani din satul buzoian Lanurile. Acesta a ars de viu in propria locuinta, in urma unui incendiu produs seara trecuta. In momentul în care echipajele de pompieri au sosit la fața locului, focul se manifesta cu violență, iar flacarile cuprinsesera întreaga locuința. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza jarului cazut din soba. 

Incendiul din satul Lanurile, comuna Ziduri, a fost anuntat la 112 seara trecuta in jurul orei 19.00. Pompierii s-au deplasat de urgenta la fata locului si au intervenit pentru a stinge flacarile si pentru a-l salva pe proprietarul locuintei. Din pacate, barbatul in varsta de 57 de ani, care locuia singur, nu a supravietuit incendiului.

Pompierii au actionat cu doua autospeciale cu apa si spuma, insa in momentul in care au sosit la fața locului, focul se manifesta deja cu violență, iar flacarile cuprinsesera întreaga locuința. Oamenii legii au stabilit ca incendiul in urma caruia barbatul de 57 de ani si-a pierdut viata s-a produs cel mai probabil din cauza jarului cazut din soba pe care o folosea pentru a se incalzi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>