Menu

Social
DARURI PENTRU SĂRMANI

Cei mai sarmani dintre ramniceni vor avea ce pune pe masa de Craciun. Bătrânii singuri cu venituri mici, familiile cu mulți copiii și persoanele cu handicap, aflate în situații speciale, au primit astazi 200 de pachete cu alimente de la Primarie. Valoare unui pachet este de 100 de lei, iar din el nu au lipsit carnea de porc, toba, lebarul sau cozonacul.

Angajatii Serviciului Public de Asistenta Sociala din Rm. Sarat au incarcat inca de dimineata pachetele in masini si au mers la adresele beneficiarilor pentru a le oferi. Cu adevarat fericiti de darul oferit au fost batranii care locuiesc singuri si traiesc din pensii mici.

Pachete au primit si familiile cu multi copii, dar si persoanelor cu handicap, aflate in situatii speciale. Valoarea fiecarui pachet este de 100 de lei, iar din el nu au lipsit carnea de porc, toba, lebarul sau cozonacul. Si cei aproximativ 250 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social vor avea parte de o surpriza placuta in prag de sarbatori. Pe langa portia zilnica de hrana, joi ei vor primi preparate traditionale pentru Craciun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>