Menu

Social
ACCIDENT CU 2 MORȚI ȘI 9 RĂNIȚI

Două persoane au decedat, iar alte 9 au fost rănite într-un grav accident de circulatie petrecut aseară pe DN1 D în Prahova. Soferul unei autoutilitare care nu a acordat prioritate s-a ciocnit cu un  autobuz care venea spre Ploieşti, dinspre localitatea Fulga.  In urma impactului şoferul autobuzului a decedat, iar unul dintre pasagerii pe care îi transporta acesta a pierdut şi el lupta cu moartea la spital pentru că avea răni grave.

Accidentul s-a petrecut pe raza localităţii prahovene Fulga. În autobuz se aflau 20 de pasageri, când şoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate şi l-a izbit în plin. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, poliţie şi pompieri. Nouă persoane au fost duse la spitalul de urgenţă din Ploieşti.

Din păcate şi pasagerul de 64 de ani care era în stop cardio respirator a decedat la spital. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul care a provocat accidentul va trebui să răspundă pentru moartea a două persoane, dar şi pentru rănirea altor 8.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>