Menu

Social
ÎN FEBRA CUMPĂRĂTURILOR

Mulți români au lăsat cumpărăturile pentru sărbători pe ultima sută de metri, astfel că supermarketurile sunt arhipline în aceste zile.  Cei mai multi nu și-au fixat un buget anume pentru masa de Crăciun, însă de un lucru sunt siguri, nu trebuie să le lipsească nimic.

Ca în fiecare an, zilele dinaintea Crăciunului sunt dedicate cumpărăturilor, fie că este vorba despre cadouri sau produsele necesare pentru masa festivă. Doamnele sunt ceva mai organizate și au venit  cu lista făcută de acasă, pentru a fi sigure că nu se vor trezi fără ingrediente atunci când încep să pregătească bucatele.

Când vine vorba despre bugetul de sărbători, părerile sunt împărțite. Unii nu se uită la bani, în timp ce alții încearcă să se încadreze într-o sumă stabilită. Cele mai multe magazine vor fi închise în prima zi de Crăciun așadar, ar fi bine să vă faceți din timp toate cumpărăturile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>