Menu

Sport
AN SLAB ÎN SPORT

Conducerea Direcției pentru Sport și Tineret Buzău nu este prea mulțumită de rezultatele obținute de sportivii buzoieni în acest an. Județul nu are nicio echipă în prima ligă, anul acesta, iar la sporturi individuale, Buzăul n-a obtinut niciun titlu de campion național.

Sefii sportului buzoian considera ca 2014 a fost un an sub așteptări din punct de vedere al rezultatelor obținute, atât la nivel de echipe, cât și la sporturi individuale.

Romeo Lungu, directorul Direcției pentru Sport și Tineret Buzău, spune că o cauză pentru rezultatele slabe este faptul că mulți sportivi valoroși, mai ales la nivelul juniorilor, aleg să plece la cluburi din alte orașe, unde sunt mai bine plătiți.

Romeo Lungu afirma ca sunt si câteva discipline sportive unde rezultatele au fost satisfacătoare. Tenisul de masă este unul dintre sporturile in care rezultatele au fost multumitoare. Cei mai buni sportivi ai județului Buzău în 2014 vor fi premiați în cadrul unei gale care va avea loc vineri seară.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>