Menu

Social
ACCIDENT MORTAL

Accident teribil, ieri, la lansarea intunericului pe un drum comunal din localitatea buzoiană Smeeni. Un bătrân de 91 de ani a murit după ce a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un tânăr de 33 de ani, din orașul Buzău. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Accidentul rutier s-a produs, ieri seara, în jurul orei 18.30, în satul Albeşti, din comuna Smeeni. Bătrânul de 91 de ani plecase la magazin pentru a-si cumpara ţigări, iar la intoarcere, la doar câţiva paşi de intrarea în curte, a fost acroşat cu oglinda de o autoutilitară ce se deplasa din direcţia Pogoanele către Buzău. Impactul a fost atât de puternic încât barbatul a fost izbit cu capul de asfalt, iar lovitura i-a fost fatală. Echipajele de la ambulanţă l-au găsit într-o balta de sânge.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul Dragger, rezultatul fiind 0.  Acesta a fost condus ulterior la spitalul din Smeeni pentru recoltarea probelor biologice. Poliţiştii buzoieni, împreună cu un procuror criminalist, anchetează acum cauzele producerii accidentului, pentru a afla împrejurările acestui eveniment tragic.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>