Menu

Sport
“LUPUL” ALBIN, ACUM “RECHIN”

Petrolul a început să vândă din titulari pentru a putea supravieţui. Primul nume greu din lotul ”lupilor” care a părăsit ”haita” este uruguayanul Juan Angel Albin. Şi alţi jucători de bază sunt cu bagajele făcute şi îşi caută alte destinaţii, mai sigure.

Mijlocaşul Petrolului care a marcat în acest sezon 7 goluri în toate competiţiile a semnat cu gruparea mexicană Tiburones de Veracruz, care s-a luptat pentru evitarea retrogradării in acest sezon. De menţionat că Albin intrase în ultimele 6 luni de contract cu gruparea prahoveană.

Vestea despărţirii dintre ploiesteni şi Albin a fost dezvăluită de formaţia mexicană, chiar pe siteul oficial, cu titlul ”Juan Angel Albin, noul sprijin al echipei noastre”. Inclusiv preşedintele echipei Veracruz, Fidel Kuri Grajales a ţinut să-i anunţe pe fanii ”rechinilor” de reuşita super transferului şi să-i ureze bun venit lui Juan Albin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>