Menu

Social
DE LA OSPĂȚ, LA SPITAL

Aglomeratie mare la Spitalul din Ramnicu Sarat in aceste zile. Din ziua de Craciun si pana astazi, zeci de persoane au ajuns pe mana medicilor. Ca de obicei, cei mai multi, acuza excesele alimentare si paharele de bautura fara numar.

Spitalul din Rm Sarat a fost arhiplin inca din prima zi de Craciun. Pana astazi aproape 150 de persoane au avut nevoie de ingrijirea medicilor. Cei mai multi pacienti prezentau colici biliare sau enterocolite, afectiuni cauzate de excesul de bucate de sarbatori. Tot in spital au ajuns si pacienti cu pancreatite acute, provocate de paharele fara numar date peste cap. Acestia prezentau hemoragi digestive.

Cei mai multi dintre pacientii care au ramas internati in spital sunt tineri. Medicii se asteapta ca numarul pacientilor sa creasca in urmatoarele zile, mai ales ca multe persoane vor continua sa petreaca pana dupa Anul Nou.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>