Menu

Social
LACRIMI SI DURERE

Cele patru victime ale tragediei aviatice de pe lacul SIUTGHIOL au fost înmormântate astăzi. Asistenta Camelia Harton și-a găsit odihna veșnică la Năvodari.
Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoti in frunte cu Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepscopul Tomisului. Biserica „Buna Vestire” din centrul orasului Navodari a fost plina la refuz cu oamenii veniti s-o conduca pe ultimul drum. Familie, prieteni, colegi de la SMURD si oameni simpli din Navodari care i-au aflat povestea de la televizor s-au inghesuit intre zidurile lacasului religios. La sicriul in care a fost depusa asistenta medicala Camelia Harton a plâns si copila ei in varsta de 13 ani, care în urma acestei tragedii a rămas orfană. Camelia Gabriela Harton va fi declarată, post mortem, cetățean de onoare al orașului Năvodari.

Medicul Laura Vizireanu își va găsi odihna la Brăila, în timp ce pilotul Petre Cătuneanu a fost înmormântat la Cimitirul Eroilor din Buzău. Copilotul Ginel Claudiu Crăcănel a fost condus tot astăzi pe ultimul drum la Mioveni.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>