Menu

Social
INCENDIU UCIGAȘ

O persoană a murit şi alte patru, între care şi un copil, au suferit arsuri severe, în urma unui incendiu izbucnit, ieri seară, într-o gospodărie din municipiul Râmnicu Sărat. Cauza probabilă a incendiului este explozia unei butelii în interiorul locuinţei.

Nenorocirea s-a intamplat seara trecuta cand unul din membrii familiei din Rm Sarat a vrut sa aprinda focul in soba, dar nu a realizat ca butelia, pe care o foloseau la aragaz pierdea gaze. La scurt timp a avut loc o puternica explozie urmata de un incendiu violent. Vecinii au asistat neputinciosi la nenorocire care s-a abatut asupra oameniilor.

O femeie in varsta de 51 de ani a sfarsit carbonizata in flacari. Ceilalti membri ai familiei, printre care si un copil in varsta de 12 ani, au suferit arsuri grave si au fost transportati de urgenta la spitalul municipal din Rm Sarat iar de aici au fost transferati la Unitate de Primire Urgente a Spitalului Judetean Buzau. Pompierii din Rm Sarat au intervenit cu 3 autospeciale cu apa si spuma iar interventia a fost destul de dificila.

In urma incendiului locuinta a fost distrusa in intregime. Interventia pompierilor din Rm Sarat a facut ca focul sa nu se extinda si la alte imobile din jur.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>