Menu

Social
INCASARI MAI MARI

De buna voie sau somati si-au achitat taxele si impozitele la bugetul local. Vorbim despre contribuabilii din Rm. Sarat, care au trecut in acest an pe la ghiseele Primariei, pentru a-si plati darile. Chiar daca inca mai sunt inregistrate persoane cu restante, nivelul incasarilor din acest an a crescut comparativ cu 2013.

Pe parcursul anului, ramnicenii si-au platit taxele si impozitele la bugetul local, dupa cum au avut bani in buzunar. Unii au strans cureaua si si-au achitat darile integral inca din primele trei luni ale anului. Altii insa au platit chiar si esalonat restantele pe care le aveau din anii trecuti. Chiar si asa incasarile au crescut comparativ cu 2013. Cei mai constiinciosi la plata taxelor si impozitelor au fost cetatenii, care au in proprietate cladiri si terenuri. La polul opus se afla persoanele, care detin mijloace de transport, care nu s-au grabit sa-si achite darile.

Reprezentantii Primariei Rm. Sarat au trimis si sute de somatii si titluri executorii celor care inregistrau amenzi neachitate. Speriati ca vor fi executati silit, unii dintre ei au inceput sa-si plateasca datoriile. Asa se face ca anul acesta este pentru prima oara cand suma inregistrata din amenzi neachitate a inceput sa mai scada, datorita incasarilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>