Menu

Social
SEARA OAMENILOR DE AFACERI

Seara oamenilor de afaceri. Asa se poate numi evenimentul de seara trecuta de la Rm Sarat, care a reunit zeci de oameni de afaceri si autoritati locale. Cei prezenti au facut bilantul anului care tocmai se incheie, cu greutățile și bucuriile lui. Evenimentul de seara trecuta se doreste a fi transformat intr-o traditie pentru cei angrenati in viata economica a municipiului Rm Sarat.

La final de an, oamenii de afaceri din Rm Sarat au ciocnit o cupa de sampanie si au schimbat pareri si idei despre afacerile pe care le conduc, dar si despre mediul de afaceri din Romania. Alaturi de primarul orasului si de consilierii locali, administratorii de firme din Rm Sarat si-au facut bilantul anului care tocmai se incheie.

La eveniment a participat si fostul primaral al orasului Rm Sarat, Viorel Holban. Aceasta recunoaste ca anul 2016 a fost important si pentru el, pentru ca s-a intors la preotie, meseria care l-a consacrat. 2016 a fost un an bun pentru multi adminstratori de firme din Rm Sarat. Acestia isi doresc ca si tinerii sa aiba initiativa unei afaceri iar cei cu experienta sa le fie alaturi, pentru a-i indruma si a le impartasi idei de succes.

Evenimentul de seara trecuta se doreste a fi transformat intr-o traditie pentru cei angrenati in viata economica a municipiului Rm Sarat, dar si o recunoastere a efortului pe care acestia il depun pentru bunul mers si prosperitatea comunitatii. Seara dedicata oamenilor de afaceri din Rm Sarat a fost pigmentată cu numeroase momente artistice.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>