Menu

Social
INCENDIU VIOLENT

O casa s-a facut scrum, o alta a ramas fara acoperis si mai multe anexe gospodaresti au fost si ele afectate dupa ce un puternic incendiu a izbucnit aseara la Navodari. Mai multe autospeciale cu apa si spuma au intervenit pentru stingerea focului insa nu prea au mai reusit sa salveze mare lucru. O femeie aflata in casa a avut nevoie de ajutor medical dupa ce i s-a facut rau atunci cand si-a vazut locuinta cuprinsa de flacari.

Doar ce se lasase intunericul cand panica s-a instalat intr-un cartier din orasul Navodari. Un puternic incendiu izbucnise la o casa iar din cauza vantului puternic, focul risca sa se extinda si la celelalte locuinte.Vecinii au sunat imediat la 112.

 Nimeni nu stie de la ce a pornit incendiul. In casa era doar o batrana, care a fost scoasa la timp de vecini si preluata de medici. Misiunea pompierilor a fost insa extrem de dificila din cauza vantului puternic care intetea focul. Mai bine de doua ore s-au luptat pompierii cu facarile. In cele din urma au reusit sa lichideze incendiul insa pagubele sunt destul de mari.

 Din pacate cele doua familii care locuiau in casa in care a izbucnit focul au ramas acum pe drumuri. Autoritatile locale au anuntat ca vor incerca sa le ofere un acoperis deasupra capului pe perioada iernii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>