Menu

Social
DARURI DE LA REVOLUȚIONARI

Şi revoluționarii buzoieni au adus un strop de bucurie în sufletele unor copii care provin din familii nevoiașe. Membrii Asociației „Club 22” au oferit cadouri micuților dintr-un centru de zi al Primăriei Buzău. În semn de mulțumire, cei mici le-au cântat colinde revoluționarilor.

Micuții de la Centrul de zi pentru copii „Phoenix” din municipiul Buzău au avut astăzi o surpriză cât se poate de plăcută. Ei au fost vizitați de către revoluționarii buzoieni de la asociația „Club 22”. Participantii la evenimentele din decembrie 1989 nu au venit cu mâna goală, ci încărcați cu sacoșe pline cu dulciuri.

Copiii n-au rămas indiferenți la gestul de suflet al revoluționarilor buzoieni: i-au răsplătit pe oaspeți cu câteva colinde de Crăciun. Anul acesta, se împlinesc 25 de ani de la Revoluția Română. În județul Buzău, „Club 22” este singura asociație a revoluționarilor legal constituită.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>