Menu

Social
GĂSIȚI MORȚI ÎN CASĂ

Descoperire macabra la Constanta: trupurile neinsufletite ale unui barbat si-al unei femei au fost gasite fara suflare intr-o casa din oras. Cel care i-a gasit locuia cu chirie in imobilul respectiv si de cateva zile proprietara nu ii mai raspundea la telefon. Ca sa poata intra in casa a apelat la pompieri care, dupa ce au spart usa, i-au gasit pe cei doi morti. Politistii iau in calcul toate variantele, insa cea mai plauzibila pare o intoxicatie cu monoxid de carbon.

Unul dintre chiriasii femeii fusese plecat cateva zile din localitate. A incercat sa ia legatura cu ea de mai multe ori prin telefon, insa nu a reusit. Cand a venit  acasa, a gasit poarta incuiata. Pentru ca nu i-a raspuns nimeni s-a panicat si a sunat la 112. Pompierii au spart usa si i-au gasit pe cei doi, in pat, fara suflare.Vecinii spun ca femeia obisnuia sa fie vizitata de diversi barbati. Nu era o persoana conflictuala si nu avusese niciodata probleme cu localnicii din zona.

Politistii si legistii au impanzit curtea si au prelevat probe si amprente de la fata locului. Locuinta nu era racordata la  reteaua de gaze,  iar femeia se incalzea cu ajutorul unui arzator conectat la butelia de gaz. E posibil ca tocmai aceasta sa fi fost cauza mortii celor doi. Trupurile celor doi au fost transportate la morgă,  iar medicii legisti vor stabili cu exactitate cauzele decesului dar si imprejurarile in care a survenit acesta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>