Menu

Social
TAXE AMÂNATE

Nu toti contribuabilii, care vor să scape de grija achitării taxelor si impozitelor locale pe 2017, pot face acest lucru inca de astazi. Spre exemplu, la Rm. Sarat, angajatii Serviciului de Taxe si Impozite nu au inceput sa faca incasari, dintr-un motiv intemeiat. Darile vor putea fi insa achitate incepand cu data de 12 ianuarie.

De obicei, contribuabilii iau cu asalt ghiseele Serviciilor de Taxe si Impozite din primarii chiar din primele zile ale lunii ianuarie. Cei mai grabiti sa-si achite darile sunt pensionarii, care vor sa scape de grija datoriilor. Inca de luna trecuta, reprezentantii Primariei Rm. Sarat au anuntat cetatenii ca in primele zile ale lunii ianuarie nu se vor face incasari pentru 2017.

Reprezentantii Primariei spun ca a fost nevoie de aceasta masura dintr-un motiv intemeiat. La fel ca si in anii trecuti, cetatenii care isi vor achita taxele si impozitele in primele trei luni ale anului vor beneficia de o reducere de 10 la suta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>