Menu

Social
ACELEAȘI TAXE

Veste buna pentru cetatenii din Rm. Sarat! Acestia vor plati in 2017, aceleasi taxe si impozite locale, ca anul trecut. Mai mult, contribuabilii care isi achita darile in primul trimestru al anului, vor beneficia de o reducere de 10 la suta. 

Proiectul, care vizeaza valoarea taxelor si impozitelor pentru anul fiscal 2017 a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Primariei Rm. Sarat, iar toti cetatenii interesati au putut sa vada valoarea darilor de anul acesta. In sedinta de la sfarsitul lunii decembrie, alesii au aprobat forma finala a proiectului ce vizeaza stabilirea taxelor si impozitelor ce se vor aplica anul acesta. Vestea buna este ca valoarea darilor a ramas aceeasi ca in 2016.

Si in 2017, cetatenii care se vor grabi sa-si achite darile pana in ultima zi a lunii martie vor beneficia de reducerea de 10 la suta. Incasarile la Primaria Rm. Sarat incep din data de 12 ianuarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>