Menu

Social
ŞOFERI AMENDAŢI

Au început anul cu stângul! Este vorba de 36 de şoferi care au fost amendaţi de către poliţiştii locali pentru că au parcat în staţiile de autobuz din municipiul Buzău. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9.000 de lei.

Nici nu a început bine anul că poliţiştii locali din Buzău au împărţit deja zeci de amenzi. Ieri, în urma unei acţiuni care a avut loc în cartierul buzoian Dorobanţi, poliţiştii de la Serviciul de Disciplină Rutieră au acordat 36 de sancţiuni contravenţionale unor şoferi care au parcat sau au staţionat în staţiile de autobuz, faptă care contravine legii. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9.000 de lei. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, anunţă oamenii legii.

În ultimele două luni, pentru astfel de încălcări ale legii, au fost aplicate un număr de 104 sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor fiind de 26.000 de lei. Poliţiştii locali recomandă conducătorilor auto să evite staţionarea sau oprirea autovehiculelor în staţiile mijloacelor de transport în comun sau acolo unde sunt indicatoare sau marcaje de interzicere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>