Menu

Social
COLINDE SI DARURI

Femeile din organizatia PNL Rm Sarat au fost si in acest an spiridusii lui Mos Craciun. Ele l-au ajutat pe Mos sa imparta 70 de pachete cu dulciuri si fructe, copiilor de la gradinita cu program normal nr. 1. Prescolarii au fost incantati de darurile primite de la Mos Craciun.

Copiii de la gradinita cu program normal nr. 1 din Rm. Sarat au mers cu colindul si la sediul Partidului National Liberal. Acolo au avut o mare surpriza: l-au gasit pe Mos Craciun, care le-a ascultat colindele si le-a impartit pachete cu dulciuri.

Spiridusii Mosului au fost femeile din organizatia PNL Rm Sarat. Acestea obisnuiesc in fiecare an in perioada sarbatorilor sa faca mici bucurii copiilor dar si persoanelor varstnice. La intalnirea cu Mos Craciun a participat si co-presedintele PNL Buzau, Cristinel Romanescu. Acesta spune ca astfel de actiuni vor avea loc atat la Buzau, cat si in alte localitati din judet. Copiii care au venit la sediul Partidului National Liberal din Rm. Sarat i-au promis Mosului ca vor fi cuminti si in zilele urmatoare pentru ca acesta sa-i viziteze si acasa in noapte de Ajun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>