Menu

Sport
AN MARCAT DE REUŞITE

Cu bani puţini dar cu multă muncă se poate face performanţă. O arată echipa masculină de handbal a judeţului, care, deşi dispune de buget mic în comparaţie cu celelalte echipe din serie, la jumătatea acestui sezon a reuşit să se claseze pe primele poziţii în Liga a doua. La finalul turului Diviziei A,  Handbal Club Buzău se află pe locul 4, cu 18 puncte.

La finalul anului 2016, după 12 etape disputate în actualul sezon al Diviziei A, al doilea eşalon valoric al ţării, Handbal Club Buzău a terminat pe locul 4, cu o “zestre” de18 puncte. La finalul anului trecut, conducerea clubului a fost premiată de către autorităţile judeţene pentru prestaţia echipei în actualul sezon. Răzvan Voicu, managerul grupării buzoiene de handbal masculin, spune că fără sprijinul Consiliului Judeţean, în mod cert echipa nu ar fi rezistat la acest nivel.

Trupa pregătită de Bogdan Constantin a fost declarată de către autorităţile judeţene “echipa anului 2016” în Buzău. Liga a doua de handbal masculin se va relua tocmai pe 18 februarie, atunci când HC Buzău va juca în Sala sporturilor “Romeo Iamandi” împotriva formației LPS Piatra Neamț.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>