Menu

Social
NAVETIŞTI REVOLTAŢI

Buzăul  este   sub  asediul  viscolului si al zapezii. Principalele drumuri au fost  inchise spre nemultumirea soferilor aflaţi în tranzit. Zeci de navetişti care doreau să ajungă în localitatea Poşta Câlnău, după o noapte de muncă, s-au revoltat atunci când autocarul cu care se deplasau a fost oprit la ieşire din Buzău, pe DN2 E85, de către forţele de ordine. La faţa locului a fost prezent şi prefectul judeţului, pentru a calma spiritele.

Zeci de navetişti care doreau astăzi dimineaţă să ajungă de la Buzău în localitatea Poşta Câlnău, după  schimbul 3  n-au fost lăsaţi să treacă. Autocarul în care se aflau a fost oprit de către oamenii legi, drumul European 85 fiind închis din cauza viscolului puternic.

Oamenii s-au revoltat pe autorităţi pentru că n-au fost lăsaţi să ajungă acasă din cauza impunerii codului roşu de viscol, drumul european fiind închis. La faţa locului a ajuns şi prefectul judeţului Buzău, Aurelia Mitrea. După ce aceasta a refuzat să le pună la dispoziţie un utilaj de deszăpezire şi un echipaj de poliţie antemergător pentru a putea parcurge cei 10 kilometri până acasă, oamenii i-au aruncat cuvinte grele reprezentantului Guvernului în judeţ.

Cu toate acestea, agenţii rutieri de la filtrul amplasat pe şosea, la ieşire din Buzău spre Rm. Sărat, nu s-au lăsat înduplecaţi iar autocarul a făcut cale întoarsa in oras. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare Cod Roşu de viscol puternic pentru judeţele Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi, valabilă de la 9.00 până la ora 16.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>