Menu

Social
INTERVENȚIE PRIN NĂMEȚI

Interventie de urgenta a pompierilor vineri noaptea pentru salvarea unui batran si a unui bebelus, cu probleme medicale, din localitatea buzoiana Ramnicelu. O ambulanta insotita de o freza de la Detasamentul de Pompieri din Rm. Sarat au inaintat extrem de greu, din cauza troienelor si a viscolului care au blocat complet Drumul National 22. Dupa mai bine de 3 ore, cei doi pacienti au ajuns in siguranta la spital. 

O ambulanta, insotita de o freza de la Detasamentul de Pompieri din Rm. Sarat, a plecat vineri seara catre localitatea buzoiana Ramnicelu. Un batran de 68 de ani, cu probleme respiratorii, dar si un bebelus cu febra trebuiau adusi de urgenta la spital. Din cauza viscolului, a vizibilitatii scazute si a troienelor care s-au format pe Drumul National 22, misiunea a fost rxtrem de grea, in ajutorul pacientilor fiind trimisa si o senilata. Cei doi pacienti au ajuns la spital dupa mai bine de 3 ore.

Cei doi pacienti au fost internati in unitatea medicala din Rm. Sarat si sunt acum in afara oricarui pericol. Drumul National 22, care leaga Rm. Sarat de Braila, a fost deschis circulatiei sambata, dar cu restrictie de 3,5 tone.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>