Menu

Social
INCENDIU LA FABRICĂ

Incendiu, duminică dimineață, la o fabrică de reciclare a PET-urilor din municipiul Buzău. Focul s-a declanșat în interiorul fabricii de mase plastice, la un cuptor industrial alimentat cu ulei. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea incendiului, dar și o ambulanță SMURD. Din fericire, nu a fost nicio persoană rănită în urma incendiului.

Incendiul de la platforma industrială Greenfiber, situată la ieşirea din municipiul Buzău spre Urziceni a fost semnalat la numărul de urgență 112, duminică dimineață. La faţa locului au ajuns patru echipaje de pompieri de la ISU Buzău, cu autospeciale cu apă şi spumă, precum şi o Ambulanţă SMURD. Focul s-a declanşat în interiorul fabricii de mase plastice, la un cuptor industrial alimentat cu ulei. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 30 metri pătraţi, la cuva de retenţie a cuptorului industrial. Angajaţii societății comerciale au fost evacuaţi în timp util, iar incendiul a fost localizat şi lichidat în aproximativ 30 de minute. Din fericire, nu a fost nicio persoană rănită.

Greenfiber este singurul producător din România de fibră reciclată poliesterică obţinută din materie primă sută la sută reciclată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>