Menu

Social
ȘEDINȚĂ TENSIONATĂ

Ultima ședință a Consiliului Județean Buzau din acest an a fost la fel de tensionată, ca si in lunile anterioare. Aleșii județeni s-au contrat pe tot parcursul ședinței, iar ironiile și acuzele au curs din ambele părți. Astăzi, și-a început activitatea un nou consilier județean, înlocuitorul lui Eduard Dumitrașcu, cel care ocupă acum o funcție de secretar de stat.

Consilierii județeni din Buzau s-au certat și la , ultima din acest an. Doar consilierii PSD și cei ai PLR au votat numirea social-democratului Petre Emanoil Neagu in functia de presedinte interimar. Consilierii PSD le-au reproșat aleșilor PP-DD faptul că au votat împotrivă. Andreea Gîdiuță, liderul consilierilor PP-DD, n-a întârziat să le ofere o replică aleșilor PSD.

Constantin Ghinioiu, consilier PSD, s-a aratat indignat de faptul că proiectele sunt supuse aprobării mult prea rapid, fără a se permite eventuale păreri despre respectivele hotărâri. Un alt amănunt care a uimit pe toată lumea este acela că aleșii județeni liberali au votat cot la cot cu social-democrații. Cristinel Romanescu, noul co-președinte al PNL Buzău, s-a făcut că nu a observat că liberalii Emilian Drăgoi și Dorin Bădulescu au sustinut majoritatea PSD.

A depus jurământul un nou consilier județean, Bogdan Vasilescu, din lista supleanților PP-DD la alegerile din 2012. Acesta i-a luat locul în forul județean lui Eduard Dumitrașcu, cel care a fost numit luna trecută în funcția de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>