Menu

Social
IN AJUTORUL ANCHETATORILOR

O dronă cu ajutorul careia un constantean a filmat imediat după accidentul aviatic de luni, pe lacul Siutghiol, a intrat  in posesia anchetatorilor, pentru expertiza. Proprietarul spune ca la un moment dat a pierdut controlul asupra dronei, iar aceasta s-a pierdut. El vrea acum sa isi recupereze aparatul.

Proprietarul dronei, Bogdan Dumitru, a ajuns pe malul lacului la ora 16.35, la multe minute dupa ce au aparut si echipele de televiziune. Si-a despachetat drona, a pus-o in miscare , a dus-o la mijlocul lacului si a filmat de la 64 de metri inaltime, in conditii de semi-intuneric, si inceput de ceata. Mai mult, filmul NU are sunet.
La un moment dat, baiatul a pierdut controlul, iar drona s-a pierdut.
Proprietarul dronei a mers la anchetatori şi le-a spus că vrea să îşi recupereze drona care s-a prăbuşit în lac, dronă pe care el o trimisese să filmeze tragedia de abia întâmplată.
Drona a fost gasita marti, a doua zi, pe malul lacului de niste trecatori si a fost predata la Politia Mamaia. Abia astazi, politia Mamaia a facut legatura cu povestea constanteanului si a predat drona Parchetului Militar. Proprietarul dronei are in continuare o problema, pentru ca anchetatorii nu i-au inapoiat inca aparatul. Interesul lui este sa-si recupereze jucaria. Imaginile surprinse pe dronă ar putea ajuta procurorii militari în deslușirea accidentului de pe lacul Siutghiol.