Menu

Social
FĂRĂ ACCES

Situatie disperata la societatea comerciala SC Meridian Agroind SRL, din Rm. Sarat! Firma, producatoare de produse lactate, cu 135 de angajati, nu isi poate desfasura activitatea de pe data de 5 ianuarie, din cauza unei avarii aparute la reteaua de canalizare. Pentru a remedia situatia angajatii Companiei de Apa trebuie sa intre pe proprietatea societatii Neptun Ramnic SRL, ai caror administratori nu le-au permis accesul. Cum incercarile au fost repetate si fara succes, astazi, juristii de la Compania de Apa Buzau au depus la Judecatoria Rm. Sarat o cerere de chemare in judecata a administratorilor firmei Neptun Ramnic SRL.

Problema la reteaua canalizare a societatii comerciale SC Meridian Agroind SRL, din Rm. Sarat, a aparut de pe data de 5 ianuarie. Inca de atunci, reprezentantii firmei au solicitat ajutorul angajatilor de la Compania de Apa Buzau, in conditiile in care intreaga activitate a fost blocata, din aceasta cauza. Reteaua publica de canalizare traverseaza atat proprietatea societatii Meridian, cat si a firmei Neptun Ramnic SRL, aflata in imediata apropiere. Pentru a remedia problema societatii producatoare de produse lactate, angajatii Companiei de Apa ar fi trebuit sa intre insa pe proprietatea societatii Neptun Ramnic SRL, dar administratorii acesteia au refuzat accesul.

Incercarile repetate ale angajatilor de la Compania de Apa Buzau de a patrunde pe proprietatea societatii Neptun Ramnic SRL, care au in concesiune terenul de la Primaria Rm. Sarat, s-au lovit de tot atatea refuzuri. Aceasta chiar daca legea le permite sa intre chiar si pe o proprietate privata pentru a remedia o avarie aparuta la reteaua de canalizare. Astazi, angajatii Companiei de Apa au mers la fata locului insotiti de politisti, insa tot nu au reusit sa ajunga la reteaua de canalizare pentru a rezolva problema.

In aceasta situatie, juristii Companiei de Apa Buzau au depus la Judecatoria Rm. Sarat o cerere de chemare in judecata, pe ordonanta prezindentiala, a administratorilor firmei Neptun Ramnic SRL. Si autoritatile din Rm. Sarat au intervenit pentru a rezolva problema de la societatea Meridian, dat fiind faptul ca reteau publica de canalizare apartine orasului. Reprezentantii Primariei au incercat sa ia legatura cu administratorilor firmei Neptun Ramnic SRL, insa nu au reusit sa aiba un dialog cu acestia.

Reporterii TVSudEst au contactat si reprezentantii Garzii de Mediu Buzau, intrucat ambele societati au depus sesizari la aceasta institutie. Dureros este ca pana la rezolvarea acestei probleme, 135 de angajati de la societatea comerciala SC Meridian Agroind SRL nu isi pot desfasura activitatea, in conditiile in care isi doresc sa vina la lucru, iar firma are de suferit. Societatea comercială SC Meridian Agroind SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul a fost înființată în anul 1994 și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și desfacerea acestora pe piața locală, cât și națională. Cu ajutorul lanțurilor de magazine de tip “supermarket”, dar și prin intermediul distribuitorilor societatea s-a facut cunoscuta atat la nivel național, dar și în comunitățile de români din străinătate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>