Menu

Social
LA SPITAL, DIN CAUZA GERULUI

Gerul cumplit face victime in judetul Buzau! Cinci persoane au ajuns la Spitalul Județean din cauza degerăturilor, unul dintre ei în stare gravă. Totodată, în ultimele zile, din cauza trotuarelor acoperite cu gheață, 12 persoane s-au prezentat la spital cu fracturi la mâni și picioare.

Pe fondul temperaturilor foarte scăzute din ultimele zile, Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Buzău este solicitată la maximum. Numai ieri, cinci persoane s-au prezentat la spital cu degerături. În cea mai gravă stare se afla bărbat din comuna Cozieni, care a rămas internat în spital. De asemenea, medicii de la Secția de Ortopedie abia mai fac față numărului mare de persoane care se prezintă cu mâini și picioare fracturate după ce au alunecat pe gheață.

Specialiştii recomandă, mai ales vârstnicilor, să fie foarte atenţi cum merg prin locurile necurăţate de zăpadă şi polei. Fracturile la vârste înaintate se vindecă mult mai greu şi pot avea consecinţe grave. Cele mai grave fracturi, cele de șold si de bazin, necesita mai bine de trei luni de recuperare, iar fracturile membrelor se vindecă după cel puțin 21 de zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>