Menu

Social
INCENDIU LA PRIMĂRIE

Incendiu de amploare în aceasta dimineata la primaria din localitatea buzoiana Racoviteni.  Camera centralei termice a institutiei si o magazie cu lemne au fost curpinse de flacari. Oamenii din zona, care  au vazut flacarile, au sunat de urgenta la 112. Patru autospeciale de pompieri au ajuns de urgenta acolo. Salvatorii s-au luptat zeci de minute sa stinga incendiul, interventia lor fiind îngreunata de vântul puternic. Din fericire, la momentul izbucnirii focului,  in  sediul primariei nu se afla nicio persoana si nimeni nu a fost ranit.

Incendiul s-a produs la primele ore ale diminetii la o anexă şi exista pericolul extinderii flacarilor. Din primele date, se pare ca focul a izbucnit in camera centralei termice, incinta unde erau depozitate si lemne. Incendiul a fost anunţat la ora 6 şi jumătate, prin 112,  iar patru autospeciale de pompieri, dar şi o ambulanţă au pornit spre Racoviţeni. La faţa locului, pompierii  au găsit întreaga hală care se întinde pe circa 400 de metri pătraţi inundată cu fum în timp ce focul ardea mocnit.

In momentul izbucnirii  incendiului  nu se afla nimeni  nici in anexa nici in sediul Primariei, asa ca nu s-au inregistrat victime.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>