Menu

Social
CASĂ ÎN FLĂCĂRI

Incendiu puternic marti seară in comuna buzoiană Mărăcineni. A fost vorba despre o casă al cărei acoperiș a fost cuprins de flăcări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, intervenția promptă a pompierilor făcând ca incendiul să nu se extinda și la alte locuințe din zonă. Cauza incendiului este un coș de fum neprotejat corespunzător.

Chiar la debutul codului portocaliu de viscol, un apel la 112 a anunțat un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Potoceni, comuna Mărăcineni. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea focului care cuprinsese acoperișul unei case.

Desi nu au existat victime, pagubele sunt destul de însemnate. Acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. În perioada iernii, mai ales in perioadele de ger, defecțiunile la instalațiile electrice de încălzire sau cosurile de fum neprotejate corespunzător constituie principala cauză a incendiilor de locuințe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>