Menu

Social
MAȘINI BLOCATE ÎN NĂMEȚI

A nins puternic iar viscolul a suflat cu putere în zona de câmpie a județului Buzău. Noaptea trecută, şapte autovehicule în care se aflau 16 persoane au ramas blocate în suluri de zăpadă în mai multe localitati din Bărăganul buzoian. Pentru a elibera şoferii din capcanele de zăpadă, salvatorii au fost nevoiţi să intervină cu mai multe utilaje din cadrul Secţiei de Drumuri Naţionale.

În comuna buzoiană Smeeni, noaptea trecută, echipajele de poliţie au fost puse la grea încercare de către mai mulţi şoferi teribilişti. La ieșirea din satul Bălaia, pe Drumul National 2C, două mașini au rămas blocate în zăpadă. Polițiștii i-au găsit pe cei care cereau ajutor la doi kilometri de ieșirea din sat, acolo unde zăpada fusese deja troienită în jurul mașinilor. Într-unul dintre autoturisme se aflau doi tineri din localitatea Brădeanu, care încercau sa ajungă acasă. Acestia veneau de la serviciu din municipiul Buzău si au spus ca până la ieşirea din comuna Gheraseni s-a putut circula, însa in apropiere de Bălaia au rămas blocați in nămeți. La 500 de metri in spatele lor, un alt tânăr ce venea de la serviciu a fost nevoit si el să-şi abandoneze autoturismul în mijlocul câmpului.

Cei trei tineri au fost preluați de un echipaj al Politiei Rurale Smeeni, care i-a transportat la Spitalul din localitate, unde au rămas cazați peste noapte.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>