Menu

Social
PE JOS, SPRE CASĂ

Braila este din nou, un judet izolat. Toate drumurile nationale si judetene  au fost inchise,  iar trecerea cu bac-ul se face doar pentru situatii de urgenta. Opt localitati au ramas fara curent in timpul noptii, insa acum a ramas doar una singura in aceasta situatie. Ambulantele insotite de senilate si utilaje fac cu greu fata solicitarilor din comunele indepartate.

Codul portocaliu a inchis din nou judetul Braila. Inca din timpul noptii, toate drumurile judetene si nationale au fost inchise pentru a preintampina situatiile de urgenta, insa, chiar si asa, a fost nevoie de interventia salvatorilor pentru a fi scoase din masini ramase blocate in zapada 21 de persoane. La primele orele ale diminetii, mai multi angajati ai unei fabrici de cablaje auto de la marginea municipiului, care iesisera din tura de noapte, s-au vazut nevoiti sa mearga acasa, in localitatea Chiscani,  pe jos. Drumul de 7 km l-au facut infruntand viscolul puternic de dimineata, obositi si infrigurati.

Ambulantele au fost solicitate sa intervina la mai multe cazuri grave in judet unde nu au putut ajunge decat insotite de utilaje de deszapezire si senilate, insa, pana in acest moment, toti pacientii au ajuns in siguranta la Braila. Circulatia pe soseaua Dig Braila-Galati a fost redeschisa in jurul pranzului ,  dar  se circula in coloana, masinile fiind insotite de utilaje de deszapezire, pentru a nu aparea probleme.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>