Menu

Social
ACCIDENTE LA TĂIEREA PORCULUI

Sacrificarea porcilor le dă de lucru medicilor de la Spitalul de Urgență din Ploiești. In aceasta dimineata au ajuns la spital 2 persoane care în loc să înjunghie porcul, s-au autoaccidentat. Un bărbat era să rămână fără două degete la o mână după ce a fost mușcat de animalul pe care se pregătea să-l taie.

Din neatenție sau din graba de a tranșa cât mai repede animalul crescut în gospodărie tot anul, mulți prahoveni ajung să se accidenteze. Unii dintre ei chiar serios, punându-și viața în pericol. Numai astăzi au ajuns la spital doi bărbați care și-au înfipt cuțitul în corp în loc de porc. Iar incidente de acest fel nu sunt singulare. Cel mai grav a fost un bărbat de 66 de ani din Bucov care a mers să-și ajute rudele la tăierea porcului , la Nedelea. Omul s-a înjunghat în coapsă și a fost la un pas de moarte pentru că lama cuțitului i-a atins și artera femurală. Un alt prahovean, din Plopeni, în vârstă de 70 de ani, era să rămână fără două degete la mână. Porcul l-a mușcat în timp ce era ținut pentru sacrificare.
Medicii se tem că în zilele următoare camera de gardă se va aglomera de pacienți accidentati la tăierea porcului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>