Menu

Social
PUȘI PE JAR ÎN ZADAR

Desfasurare  ampla de forte noaptea trecuta pentru gasirea unui tanar de 18 ani din localitatea braileana Ramnicelu, dat disparut de familie. Tanarul se dusese sa taie lemne,  insa nu a mai ajuns acasa. Dupa mai multe ore de cautari, salvatorii au aflat cu stupoare ca tanaru, beat, se intorsese singur acasa.

Zeci de pompieri, jandarmi si politisti au fost antrenati noaptea care a trecut intr-o ampla actiune de cautare a unei persoane date disparuta in zona localitatii brailene Ramnicelu. Tanarul de 18 ani plecase se aduca lemne din padure insa nu s-a mai intors acasa, asa ca rudele au sunat la 112.

Dupa cateva ore de cautari insa, salvatorii au aflat cu stupoare ca tanarul se intorsese singur acasa, fiind in stare de ebrietate. Tanarul a fost dus la sediul Politiei din localitate pentru audieri si, cel mai probabil, va primi o sanctiune pentru faptul ca a pus pe jar, fara motiv, atat de multe efective.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>