Menu

Social
L-AU ASTEPTAT PE MOS CRACIUN

Bucurie si cadouri surpriza, pentru sute de copii din Braila. Ei s-au intalnit cu Mos Craciun, la inaugurarea Oraselului de Iarna al Copiilor, din oras. Baieti si fetite, impreuna cu parinti sau bunici, au ascultat colinde, iar l-a final autoritatile le-au impartit copiilor cuminti peste 1000 de pachete cu dulciuri.

Sute de micuti au asteptat cu sufletul la gura si cu nasucurile inghetate venirea Mosului in Parcul Monument, acolo unde a fost amenajat Oraselul de Iarna al Copiilor. Acesta si-a facut intrarea ca o adevarata vedeta, insotit de un alai din care nu a lipsit Craiasa Zapezii, in strigatele de bucurie ale celor prezenti. Pe scena amenajata in rondoul din parc, alaturi de impunatorul brad impodobit cu mii de beculete colorate, Mosul a fost asteptat de oficialitatile locale, dar si de „Anul Nou 2015”, care va prelua stafeta de la anul ce sta sa se incheie.

Dupa un concert de colinde sustinut de elevi ai Liceului de Arta, micutii si-au primit cadourile din partea Mosului. In total, au fost impartite 1.000 de pachete.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>