Menu

Administrativ
PRIMII LA TAXE

Dornici sa scape de grija datoriilor, zeci de contribuabili s-au grabit sa-si plateasca taxele si impozitele pentru 2017, inca din primele zile ale anului. La Rm. Sarat, ghiseele s-au aglomerat imediat ce angajatii Serviciului de Taxe si Impozite au inceput sa faca incasari. Ca si in anii trecuti, cei mai constiinciosi la plata au fost pensionarii, care au vrut sa beneficieze de reducerea de 10 la suta.

Primaria Rm. Sarat a inceput sa faca incasari ale taxelor si impozitelor aferente anului 2017 incepand de ieri. Cum zeci de contribuabili s-au grabit sa-si plateasca taxele pe cladiri, masini si terenuri, la ghisee a fost in permanenta aglomerat. Cei mai multi platitori sunt pensionari, care au facut o traditie din a-si achita darile inca din primele zile de incasari.

Cetatenii care isi vor achita taxele si impozitele in primele trei luni ale anului vor beneficia de o reducere de 10 la suta. Reprezentantii Primariei Rm. Sarat se asteapta ca si in in perioada urmatoare sa fie aglomeratie la ghisee, mai ales ca oamenii vor plati aceleasi taxe ca si in 2016.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>