Menu

Social
INCENDIU DE LA O SOBĂ

A fost panica seara trecuta in localitatea constanteana Cumpăna, dupa ce o locuinta a fost cuprinsa de flacari. Incendiul s-a propagat la scurt timp si garajul si atelierul amenajat in curte au luat si ele foc. O masina a ars in totalitate,  iar o alta a fost si ea grav avariata. Pompierii au reusit sa lichideze incendiul dupa mai bine de o ora, iar acum incearca sa stabileasca de la ce a pornit totul.

Incendiul a izbucnit putin  dupa lasarea intunericului. In locuinta se aflau o femeie si fiul ei. La un moment dat acesta din urma a mers in garaj sa isi repare masina si, spun martorii,  ar fi incercat sa se incalzeasca cu ajutorul unei sobe improvizate. De acolo ar fi pornit incendiul.

Trei autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta incarcate cu apa au sosit imediat la fata locului,  dar si doua ambulante. Atat fiul,  cat si mama suferisera atacuri de panica si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Din pacate , in ciuda eforturilor depuse de pompieri, acoperisul casei a ars in totalitate. La fel si autoutilitara aflata in garaj. Peste 20 de butelii cu oxigen si gaz metan au fost scoase de pompieri, evitandu-se astfel o catastrofa. Deocamdata nimeni nu stie de la ce a pornit focul, insa dupa ce vor cerceta locul si vor sta de vorba cu proprietarii casei, pompierii vor stabili cu exactitate si cauzele incendiului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>