Menu

Social
MENIU BOGAT LA CANTINA

Pregătirile sunt în toi în această perioadă la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Buzău. Listele sunt făcute, meniurile au fost studiate si se pun la punct ultimele detalii. Tobă, leber, cârnați, caltaboș, pulpă de porc, cozonac, portocale – este meniul tradițional de care nu se vor bucura sute de sărmani din orașul Buzău în perioada Crăciunului.

Buzoienii fără posibilități materiale vor simți și ei spiritul sărbătorilor de iarnă. Si în acest an, de Crăciun, cei aproape 300 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social Buzău vor avea parte de o masă bogată, tradiţională.

Un asistat are dreptul la un meniu de 10 lei, pe zi, de la Cantina de Ajutor Social, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an.

Pentru a-și primi pachetele de Crăciun, sărmanii orașului Buzău sunt așteptați la Cantina de ajutor social până în data de 24 decembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>