Menu

Social
LA SKI…ÎN CURTE

Dupa multe zile de ninsori si viscol puternic, la Constanta nametii de zapada inca zac pe marginea soselelor. Asta l-a facut pe un tanar sa puna piciorul in prag si a decis sa isi stranga singur zapada din fata casei iar cu ea sa isi amenajeze o partie proprie…. in curte. Trei zile a muncit la ea dar spune ca a meritat tot efortul. Acum chiar si vecinii il invidieaza.

Tanarul a vrut sa imbine utilul cu placutul. Cum bani de munte nu prea avea iar pe strada lui timp de cateva zile bune nu si-a facut aparitia nici un utilaj de deszapezire, s-a gandit ca zapada cazutain cantitati impresionante ar putea fi totusi folosita …pentru distractie si senzatii extreme. Asa a aparut partia de ski.

Tanarul inventiv nevoie mare a fost sustinut de iubita lui, insa doar moral. Cat despre vecini acestia au fost sceptici la inceput, insa atunci cand partia a fost gata, parca ar fi fost si ei tentati sa o incerce. Timp de cateva zile bune tanarul a putut schia în voie. Din peisaj nu a lipsit nici vinul fiert,  exact ca pe partiile montane. Acum ca autoritatile au anuntat ca saptamana aceasta va ninge din nou la Constanta, tanarul se gandeste deja la o noua provocare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>