Menu

Social
DIRECT ÎN COPAC

Un şofer teribilist a fost la un pas sa produca o adevarata tragedie pe un drum secundar din cel mai mare parc al Buzăului. Lipsit de experiență, tânărul de 23 de ani şi-a distrus maşina într-un copac de pe marginea drumului, în timpul unei întreceri cu un alt şofer. Alți trei pasageri aflați în maşină au scăpat ca prin urechile acului.

Incidentul rutier s-a produs ieri noapte la doar câțiva metri de o patrulă a poliției. Oamenii legii primiseră un pont că mai mulți tineri cu maşini puternice sunt amatori de întreceri dar şi de drifturi pe carosabilul acoperit cu gheață şi zăpadă din Parcul Crâng. Prietenii şoferului neatent au devenit recalcitranti când au vazut camera de luat vederi. Doar intervenţia promptă a poliţiştilor locali a aplanat scandalul.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns la spital cu răni uşoare la cap şi membre. Deşi s-a stabilt că nu era băut, el ar putea totuşi rămâne fără permis pentru conducere imprudentă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>