Menu

Social
GĂSIT SPÂNZURAT ÎN PĂDURE

Tragedie într-o familie din Prahova, după ce fiul de 28 de ani plecat la muncă în străinătate a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania, la marginea orasului Gifhorn. În timp ce grupul cu care plecase susţine că tânărul s-ar fi apucat de droguri şi că asta i-a adus sfârşitul, familia e convinsă că el a fost ucis de un consătean cu care locuia în Germania si  care voia banii săi.

Lucian Muşat, tânărul de 28 de ani şi-a făcut casa din Ciorani cu mâinile sale. Era priceput la toate şi serios, voia să facă ceva cu viaţa lui, spun rudele,  şi poate tocmai de aceea a vrut în vară să plece în Germania să lucreze în construcţii. Periodic îşi anunţa rudele despre cum se descurcă acolo.

Pe 9 decembrie, Lucian urma să se intoarca, sa petreaca sarbatorile cu cei dragi. Cu o zi înainte îşi sunase familia că vine, dar atunci a fost ultima dată când bieţii oameni au mai vorbit cu el. Disperaţi că tânărul nu mai răspunde la telefon, oamenii au sunat pe toţi cei care se aflau cu el în Germania. Aşa au aflat că Lucian a ajuns la spital în urma unei altercaţii, după ce spânzurase, în glumă,  o maimuţă de pluş.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>