Menu

Ancheta
AVARIE …INTENȚIONATĂ

Rasturnare de situatie in conflictul dintre societatile Meridian Agroind SRL si Neptun Ramnic SRL! Dupa 10 zile in care canalizare nu a functionat, astazi avaria a fost ,,remediata,, insa nu de angajatii Companiei de Apa Buzau. Spre surprinderea tuturor, de dimineata canalizarea functiona, fapt ce denota ca ar fi fost infundata intentionat. Sabotajul este confirmat si de decizia Judecatoriei Rm. Sarat care a admis astazi cererea de chemare in judecata a administratorilor firmei Neptun Ramnic SRL, de catre Compania de Apa Buzau. Potrivit acestei hotarari, angajatii Companiei puteau interveni pe proprietatea SC Neptun Ramnic SRL pentru remedierea avariei la reteaua de canalizare.

Problema la reteaua canalizare a societatii comerciale SC Meridian Agroind SRL, din Rm. Sarat, a aparut de pe data de 5 ianuarie. Inca de atunci, reprezentantii firmei au solicitat ajutorul angajatilor de la Compania de Apa Buzau, in conditiile in care intreaga activitate a fost blocata, din aceasta cauza. Reteaua publica de canalizare traverseaza atat proprietatea societatii Meridian, cat si a firmei Neptun Ramnic SRL, aflata in imediata apropiere. Incercarile angajatilor de la Compania de Apa Buzau de a patrunde pe proprietatea celor de la Neptun Ramnic SRL, care au in concesiune terenul de la Primaria Rm. Sarat, au fost repetate, insa fara succes. In aceasta situatie, pe data de 10 ianuarie, juristii Companiei de Apa Buzau au depus la Judecatoria Rm. Sarat o cerere de chemare in judecata, pe ordonanta presedintiala, a administratorilor firmei Neptun Ramnic SRL. Astazi, judecatorii au admis cererea Companiei de Apa Buzau permitand operatorului de apa sa intervina pe proprietatea societatii Neptun Ramnic SRL pentru remedierea avariei. Imediat dupa pronuntarea judecatorilor, reporterii TVSudEst l-au contact pe directorul adjunct al Companiei de Apa Buzau, Dumitru Cristea, pentru a afla cand va fi remediata avaria de la reteaua de canalizare, in baza hotararii judecatoresti. Absolut incredibil, Dumitru Cristea a declarat ca reteaua de canalizarea, din zona celor doua firme, functioneaza normal inca de dimineata, dar fara interventia Companiei de Apa. Acest fapt denota ca reteaua a fost blocata intentionat, cel mai probabil de cei de la Neptun Ramnic SRL, care au asteptat pana in ultima clipa ziua de judecare a conflictului, obstructionand zile intregi activitatea societatii Meridian Agroind SRL.

Conducerea Companiei de Apa Buzau a luat totusi decizia de a trimite o echipa pentru a verifica situatia retelei. Totodata astazi de dimineata, ca urmarea a remedierii avariei cei 135 de angajati de la S.C Meridian Agroind SRL si-au reluat activitatea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>