Menu

Social
PROTEST PENTRU BAZAR

Mai multi comercianti din cladirea Bazarului din Buzau au protestat astazi la Primarie impotriva deciziei municipalitatii de a desfiinta centrul comercial. Ei solicita ca administratia locala sa mentina actuala destinatie a Bazarului deoarece acesta s-a consacrat de ani buni ca un cunoscut vad comercial.

Comerciantii din cladirea Bazarului din Buzau au venit la Primarie chiar inaintea sedintei extraordinare a Consiliului Local Municipal. Ei au solicitat o intrevedere cu edilii orasului, in conditiile in care au primit deja somatii prin care sunt avertizati sa paraseasca imobilul din centrul Buzaului pana in luna iunie a acestui an. Comerciantii nu sunt de acord cu decizia Primariei Buzau si solicita mentinerea actualei destinatii a Bazarului deoarece imobilul s-a consacrat de ani buni ca un cunoscut vad comercial.

Inca de anul trecut, conducerea Primariei Buzau a decis ca imobilul Bazarului sa primeasca o noua destinatie. Cladirea ar urma sa devina un sediu secundar al Primariei gazduind mai multe birouri ale administratiei locale. Bazarul din Buzau a fost construit în 1890, ca hală de carne şi peşte, după proiectul arhitectului Doru Boianovici. In prezent in cladire isi desfasoara activitatea zeci de comercianti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>